El SAAS imposa el certificat Covid pels visitants a l'hospital  

El SAAS reforça els protocols per entrar a l'hospital i és que a partir d'ara tots els visitants hauran de presentar el passaport Covid. En aquest sentit, s'accepta comtpar amb el certificat de vacunació, un resultat negatiu de PCR o TMA d'un marge de 72 hores o d'un test d'antígen realitzat com a màxim en les 12 hores prèvies. 

Només hi pot accedir un sol acompanyant per pacient, que sempre ha de ser el mateix, i sols es pot fer una visita al dia. A més, ha d'escollir entre la franja horària de migdia, que és de dotze a tres, o la de la tarda, de sis a nou.

Com a tots els espais interiors i ara també als exteriors, és obligatori dur la mascareta en tot moment

Arran del darrer brot detectat al centre hospitalari, la planta de medicina interna romandrà aïllada fins el dia 6 de desembre. El SAAS recorda que els professionals de la zona que se'ls va fer un cribratge arran dels fets han donat tots negatiu.

Informa: Laura Cugat
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.