S'activa el dispositiu de nevades a partir dels 900 metres

Mobilitat ha informat aquest divendres al vespre que s'ha activat el dispositiu de nevades per la previsió de neu a partir dels 900 metres. Actualment són necessaris els equipaments a partir d'Escaldes i hi ha restriccions a l'RN22 en l'accés a França per als vehicles de més de 19T. S'ha tallat l'accés al Port d'Envalira per neteja de la carretera i s'ha reobert la CG3 per accedir a Arcalís des de les 8 del matí. A partir de Meritxell hi ha dificultats en el trànsit i retencions.

El meteoròleg d'RTVA, Josep Tomàs, alerta de l'arribada de precipitacions fortes i generoses. El vent i la baixada de les temperatures seran protagonistes. La inestabilitat serà present fins dissabte al migdia, quan s'obriran clarianes amb una cota de neu entre 1.000 i 900 m. La tranquil·litat arriba diumenge amb una pujada de les temperatures.

Aquesta és la previsió del temps:

 

 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.