La Saison culturelle vol arribar als joves amb noves propostes en el marc d'una programació eclèctica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova temporada de la Saison culturelle de l'ambaixada de França a Andorra presenta una programació amb especial atenció als joves i preus especials per als alumnes.

Destaca l'espectacle "Empreinte", del col·lectiu Pokemon Crew, una batalla de danses que es podrà veure el 25 de maig a l'Auditori Nacional i la participació de la il·lustradora i creadora de còmics Mademoiselle Caroline al Saló del còmic de la Massana.

També es retrà homenatge a Molière, amb motiu del 400 aniversari del seu naixement, amb la projecció als cinemes Illa de quatre de les obres del dramaturg a càrrec de la Comèdie Française, la primera el 28 d'octubre.

Una de les primeres propostes anirà a càrrec d'Alexis Michalik el 29 d'aquest mes al Complex sociocultural d'Encamp amb una de les seves creacions, "Intramuros".

L'embaixador de França, Jean-Claude Tribolet, destacal'objectiu d'arribar als joves en una temporada que ha qualificat "eclèctica" amb diverses propostes per captar un públic que no sigui exclusivament francès. 

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.