La sala d'exposicions Sergi Mas acull per primera vegada més de 200 obres de l'Art Camp en un mateix espai

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià acollirà durant dos mesos més de dues centes obres de l'Art Camp Andorra. Per primera cop els artistes de totes les edicions estaran representants en un mateix espai, la sala Sergi Mas laurediana.  

Una obra d'un artista ucraïnès, al costat d'una d'un artista rus. Aquest és el missatge que llança l'Art Camp Andorra a la sala Sergi Mas de la casa comuna de Sant Julià de Lòria: fomentar la pau mitjançant l'art.  

Varietat d'estils, criteris i continguts és el que es pot trobar en les obres englobades en el títol "Art creatiu per a la pau", que ocupen les dues plantes de la sala. Hi estaran fins al 14 de maig en l'exposició promoguda per la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, presidida per Salomon Benchluch, que destaca la diversitat de propostes.

Són 218 treballs d'artistes de 90 països, alguns en conflicte, i la pau com a nexe d'unió.

"Tenim obres d'artistes ucraïnesos i russos i no hem volgut deixar d'exposar una o l'altra. Aquest és un missatge de pau. L'art és pau i és el que hem volgut transmetre".
Salomon Benchluch, president de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco

Amb la sala Sergi Mas, el comú de Sant Julià referma l'aposta per la cultura.

"Apostant pels artistes del país i de fora. Pensem que la cultura és un nexe d'unió, no hi ha discriminació davant un pinzell o una obra d'art".
Mireia Codina, cònsol menor de Sant Julià de Lòria

Després dels dos mesos d'exhibició a Sant Julià, una part de l'exposició es traslladarà a altres parròquies.  

Informa: Sergi Cano
Imatges: Andreij Crsitancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.