El Saló de la Infància es trasllada al Pas de la Casa

Aquesta tarda s'inaugura el Saló de la Infància al Pas de la Casa. Hi serà durant tres dies, és a dir, fins al 5 de gener, vigília de Reis. Enguany el comú d'Encamp ha decidit tornar a assumir, després de molts anys, la gestió del Saló en aquesta 23a edició.
L'afluència ha augmentat significativament respecte de l'any passat, i és que només en els quatre dies que ha estat a Encamp ja s'ha aconseguit superar la xifra total de visitants de l'edició anterior. Ara esperen que els usuaris del Pas de la Casa arribin, com a mínim, a igualar també les del 2013. Les propostes del Saló de la Infància estan adreçades a infants, des dels acabats de néixer fins a joves de divuit anys, i s'hi pot trobar, per exemple, inflables, tallers i simuladors, entre altres opcions.Informa: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.