El Saló de la infància i la joventut del Pas incorpora simuladors d’esquí de realitat virtual

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Centre esportiu del Pas de la Casa acull des d'ahir el Saló de la Infància i la Joventut després de rebre més de 6.300 visitants a Encamp. Petits i grans podran gaudir de diverses activitats entre les quals destaquen els nous simuladors d'esquí, la pista americana i els jocs de gran format. El 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arribaran al saló en totterrenys i carrosses.

Les activitats del Saló de la infància i la joventut ja estan al Centre esportiu del Pas de la Casa, que recull el relleu després de rebre més de 6.300 visitants, xifra similar a la de la darrera edició. Veïns i turistes trobaran pràcticament les mateixes atraccions que a Encamp: activitats tradicionals, jocs de gran format, una pista d’obstacles i un circuit d’educació viària, entre d’altres. També tenen continuïtat els espectacles infantils a les 18 h a la sala de conferències. La nova corporació encapçalada per Laura Mas espera superar l'assistència en 7.000 visitants comptant les dues viles.

Com a novetat, els simuladors de tres modalitats d'esquí. Un d'eslàlom en contra rellotge, els salts d'estil lliure i l'Heliski. Tot plegat per adaptar l'atracció amb l'oferta esportiva i d'oci que ofereix el Pas de la Casa. No obstant, el simulador de paracaigudes i els jocs de ball continuen sent també les activitats que més agraden als més petits.

El saló al Pas de la Casa s'allargarà fins al 5 de gener, quan joves i infants podran gaudir de l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Pere Besolí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.