Salut alerta del risc d'alguns lots de potacartutxos de la ploma d'insulina "Novo Pen Echo"

El ministeri de Salut adverteix que alguns portacartutxos de la ploma d'insulina "Novo Pen Echo", de l´empresa Novo Nordiskpharma, poden trencar-se i administrar una dosi inadequada d´insulina. 

El motiu pel qual es poden trencar és que els materials de plàstic utilitzats en els portacartutxos dels lots afectats poden afeblir-se si s’exposen a determinats productes químics que es troben, per exemple, en alguns productes de neteja. 

El ministeri recomana els pacients que tinguin un lot afectat no interrompre el tractament sense consultar a un metge, i que es posin en contacte amb el servei d’atenció al client de Novo Nordisk –al número de telèfon 900 550 055 o per correu electrònic a novoes@novonordisk.com– o amb la farmàcia on es va adquirir el producte per rebre un portacartutx nou. 

També recorda a les farmacèutiques i distribuïdores que no es poden vendre aquells lots afectats.

Informa: Ivan Álvarez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.