Salut alerta de la retirada d'uns lots de lents de contacte

Salut informa de la retirada d'una sèrie de lots de lents de contacte d'un sol ús 1-DAY ACUVUE MOIST PER ASTIGMATISME.

Aquestes lents de contacte d'un sol ús estan indicades per la correcció d'errors refractius, hipermetropia i miopia en persones amb astigmatisme.

La retirada es produeix a causa d'una possible presència de partícules a les lents de contacte o en la solució que les conté que podrien provocar vermellor, incomoditat o abrasió a la còrnia.

Segons informa Salut, que n'ha tingut coneixement a través les agències de medicaments i productes sanitaris d'Espanya i França, el fabricant Johnson&Johnson ha realitzat una revisió de seguretat i ha determinat que el risc és baix i, de moment, no s'ha reportat cap efecte advers.

Productes afectats

Recomanacions

Salut aconsella als professionals sanitaris dels establiments d'òptica retirar el producte i posar-se en contacte amb l'empresa per efectuar la devolució. I als usuaris recomana no utilitzar les lents de contacte afectades i contactar amb el metge si es noten molèsties.

Informa: Redacció
Fotografia: Marco Verch (llicència Creative Commons)

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.