Salut detecta 50 nous positius de la Covid-19

Salut ha detectat 50 contagis nous de coronavirus en les darreres 24 hores, el que eleva la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 9.549, 801 dels quals resten actius. Les defuncions es mantenen en 96, després de la defunció de tres padrins en el darrer cap de setmana.

Pel que fa a la pressió a l'hospital, a hores d'ara hi ha 24 persones ingressades a planta i 12 a la Unitat de Cures Intensives, 10 sota ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre hi ha 13 ingressats, 4 provinents de Salita, 5 de Sant Vicenç d'Enclar, 1 de la residència l'Albó i 3 d'urgències de l'hospital.

És una menys que aquest dissabte. Es tracta d'una pacient procedent de Salita que ha mort per patologies prèvies, concretament problemes cardíacs, i no per coronavirus, segons fonts del centre residencial privat. En aquests moments es trobava al Cedre després d'haver-se contagiat fa un temps. Arran del delicat estat de salut de la dona, els metges van considerar convenient que s'hi quedés.

Quant a la població escolar, 59 aules estan sota vigilància activa, 15 de manera total i 45 parcial, i 39 en vigilància passiva.

Aquest dissabte es va vacunar a 14 persones, totes elles professionals de la salut de diversos àmbits que es van administrar el vaccí a les instal·lacions del SAAS.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.