Salut registra 77 casos nous i el nombre de casos actius augmenta a 810

El ministeri de Salut ha registrat 77 caos nous de coronavirus en les darreres 24 hores, una xifra que fa augmentar el nombre de casos totals a 6.428, 810 dels quals actius. Quant a la taxa de reproducció del virus, Joan Martinez Benazet ha informat se situa en 0,98.

Benazet ha remarcat que es tracta d'un increment justificat per "petits brots" que s'han donat tant a l'hospital com al centre penitenciari.

La pressió sobre el sistema sanitari s'ha incrementat en un cas, i a hores d'ara hi ha 23 persones ingressades, una més que aquest dimarts, 14 a planta i 9 a la Unitat de Cures Intensives, on s'ha reduït el nombre de persones amb ventilació mecànica, que passa de 7 a 4.

Pel que fa als ingressats a l'UCI, Benazet ha celebrat que "tenim menys pacients amb requeriments de ventilació mecànica i això em congratula perquè vol dir que a poc a poc aniran retornant a la seva vida normal".

La planta Covid del centre sociosanitari del Cedre continua sense acollir cap positiu i el nombre de defuncions no ha augmentat: continua sent 76 el nombre de víctimes des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a la població escolar, 38 aules estan sota vigilància activa, 16 confinades totalment i 22 de manera parcial.

Roda de premsa completa del Govern d'aquest dimecres 25 de novembre:

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.