Salut vol presentar la llei de reproducció humana assistida aquest 2017

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Ministeri de Salut està enllestint el projecte de llei de reproducció humana assistida, que es vol entrar a tràmit enguany. Si s´aprova, permetria que es pogués implantar l´Institut Marquès o altres institucions que faciliten la reproducció assistida.
El ministre Carles Álvarez Marfany ha avançat que el projecte de llei de reproducció humana assistida que s´està redactant és molt similar als dels països de l´entorn i no hi haurà, per tant, una diferenciació molt gran.

Creu que es podrà presentar al Consell General perquè l´aprovi en els propers mesos i facilitarà la implantació d´empreses estrangeres que es dediquen a aquest àmbit.

També ha afegit que l´obertura econòmica està donant fruits en l'àmbit de la implantació d´empreses mèdiques. Però ha puntualitzat que es tracta, sobretot, de petites societats i que el Govern té encara demandes d'altres companyies que es volen establir al Principat.

Informa: Pere Moliné
Locució: Jordi Lorente
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.