Sant Julià disposarà d'un punt jove i d'un centre de dia per a la gent gran entre desembre i gener

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un espai per al jovent i un centre de dia per a la gent gran. Dos espais per als quals Sant Julià de Lòria ha aprovat una cessió de crèdit perquè estiguin operatius en els pròxims mesos.

En la sessió ordinària del consell de comú de Sant Julià de Lòria s'ha aprovat la cessió de crèdits per a dos espais que necessitava la parròquia.

D'una banda, un centre de dia per a la gent gran a la plaça Major i de l'altra, la creació d'un punt jove a la plaça de la Germandat. Tots dos espais han suposat una despesa d'uns 15 mil euros cada un. S'espera que entre desembre i gener ja puguin obrir.

El cònsol major, Josep Majoral, posa en relleu l'objectiu de "donar aquest servei al jovent, que fins ara ha estat el sector de la població menys atès". Respecte a la gent gran que no necessita anar una residència, el centre suposarà "que se senti menys desarrelada de la parròquia i pugui conservar l'entorn que li és familiar".

Per últim també s'ha aprovat un crèdit de gairebé 46 mil euros per finançar les despeses derivades del traspàs de la secció d'esquí de fons a Sasectur, la societat que gestiona i organitza l'activitat esportiva de la parròquia.     

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.