Sant Julià iniciarà la setmana vinent el procés per incorporar un educador de carrer per als joves

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El departament de Social del comú de Sant Julià iniciarà la setmana vinent el procés per impulsar la figura d´un educador de carrer per a joves. El consideren necessari per cobrir les necessitats del jovent de la parròquia.

La consellera Paqui Babero tractarà la creació de l´educador de carrer en la propera reunió de la comissió de Social, el 12 de setembre. Després la proposta haurà de passar per la junta de govern, de la qual Barbero no forma part. Lamenta no poder ser-hi "per defensar perquè és important tenir un educador de carrer i centrar-nos en la joventut".

La idea amb la incorporació de l´educador de carrer és poder conèixer de primera mà les necessitats dels joves de la parròquia i mirar de cobrir-les. El fet que no hi hagi educació secundària és un inconvenient perquè molts joves fan grups d´amics fora de Sant Julià i no fan vida a la parròquia.

Barbero considera fonamental l´educador per captar els joves i atendre les seves necessitats. Per això insistirà a cobrir aquesta figura davant la junta de Govern.

En cas que la junta de govern laurediana aprovi la incorporació de l'educador de carrer, aquesta podria concretar-se a final d´any.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.