Sant Julià proposa bon menjar i folklore a la Fira Primavera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest matí es treballava de valent des de primera hora per tal d´enllestir els darrers preparatius de les instal·lacions. Els organitzadors volen que la gastronomia de la regió tingui un paper destacat i per aquest motiu s´han establert uns preus populars.

Per tal que tothom gaudeixi de la festa, aquest any s´han contractat els serveis d´una empresa que s'encarregarà de la cuina, a diferència de la passada edició que van ser els mateixos socis que ho van fer. Durant el matí els assistents han gaudit de balls, animació, inflables per als petits i una excel·lent mostra gastronòmica. A mig matí ja es començaven a apropar persones desitjoses de tastar els sabors més típics d´Andalusia.

La festa continuarà aquesta tarda, a partir de dos quarts de vuit, amb una missa "rociera" a l´església de Sant Germà. Posteriorment es farà una passejada des de l´església fins al centre cultural. A la nit ball propular, concurs de sevillanes i actuacions típiques, tot amanit amb el servei de plats típics. Demà al migida la plaça de la Germandat acollirà una paella popular.

Informa: J.A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.