Sant Julià recupera la fira del vehicle d'ocasió amb uns 150 automòbils exposats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fira de l'automòbil de segona mà i ocasió torna a Sant Julià amb la tercera edició, després d'un any en blanc per la pandèmia. Amb 150 vehicles exposats, els curiosos han aprofitat el bon temps per donar-hi un cop d'ull i, fins i tot, comprar cotxe nou.

Després d'un any d'aturada per la pandèmia, la fira de vehicles de segona mà i ocasió de Sant Julià ha tornat amb més força que mai.

El cònsol major tallava aquest dissabte al matí la cinta que inaugurava un espai amb més de 150 vehicles que s'han estès entre el parc infantil i l'aparcament del Camp Gran. Vehicles que han cridat l'atenció tant de compradors com de curiosos, que han aprofitat el bon temps per donar un cop d'ull al mercat.

Des de SUV familiars fins a esportius descapotables, passant per utilitaris de diferents marques. De benzina, dièsel o elèctrics. Els 12 concessionaris que han assistit a la cita hi han anat amb tot per recuperar-se d'un any complicat.

La gran novetat de la fira d'enguany són les caravanes, que han passat de ser residuals a créixer de manera exponencial.

I és que n'hi ha de tots colors, tant de grans com de petites, amb lavabo, amb llit de matrimoni i fins i tot amb dutxa. L'actor que no s'esperava i que ha acabat apareixent són els cotxes clàssics. L'Associació de Vehicles Antics ha volgut fer un homenatge al fundador, Òscar Reig, i s'ha presentat amb tres vehicles icònics de la seva col·lecció com el Ford-T, que data del 1920.

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.