Sant Vicenç d'Enclar contracta quinze treballadors per fer front a les baixes pel brot de coronavirus

La residència Sant Vicenç d'Enclar ha contractat una quinzena de persones, entre els quals hi ha una desena de professionals sanitaris, com ara auxiliars d'infermeria i infermers, i personal de neteja i manteniment per substituir la trentena de treballadors contagiats per la Covid-19.

Alguns dels nous empleats són persones que treballen a pistes i que ara mateix no tenen feina, contactes proporcionats per la Creu Roja i altres que provenen del SAAS.

Segons la directora de la clínica geriàtrica, Marina Duró, la situació està més controlada gràcies a aquesta injecció de personal que és clau per a l'assistència de la trentena de padrins infectats que es troben a la primera planta del centre.

El brot ja ha afectat una cinquantena d'usuaris, una desena dels quals es troba al Cedre. Els més greus estan a l'hospital.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Marta Pons

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.