El Sax Fest patirà baixes pel conflicte d'Ucraïna

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Del 9 al 16 d'abril torna una de les cites musicals més internacionals, el Sax Fest. Aquest cop es veurà condicionada per la possible anul·lació d'alguns participants o concerts, com ara el que havia de fer el presentador de l'any passat. 

El Sax Fest ja s'ha convertit en una cita de referència que per Setmana Santa omple la capital de música amb les bandes al carrer, concerts i enguany un taller de batucada que es farà el cap de setmana.

En total hi ha 180 acreditacions, cent de les quals són participants dels concursos, El Solo i el Youth, alguns dels quals, venen de Rússia i que a hores d'ara es donen per perduts per l'encariment de vols, com el guanyador de l'any passat, Mihaill Kazakov.

"Dels 4 o 5 russos que havien de venir no en tinc notícia, ja que el ruble s'ha devaluat dos cops i els costa molt comprar un bitllet, els és gairebé impossible'", ha manifestat el director de l'esdeveniment, Efrem Roca.

Aquest 2022 neix una beca que atorgarà el comú d'Andorra la Vella per al millor alumne de l'Institut de Música de la categoria D del concurs jove.  La cònsol major, Conxita Marsol, ha destacat la voluntat "que vegin que se'ls valora i que tenen la possibilitat de millorar i guanyar un premi participant al concurs". 

Aquest any s'estrenen tres peces per al concurs, una de les quals de Toni Gibert.

Del 9 al 16 d'abril el Sax Fest torna a la capital, un esdeveniment que ja suma nou edicions en el qual a banda d'Andorra Turisme, el Govern i el comú s'hi suma Ordino-Arcalís i un any més RTVA

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Aïda Pagés

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.