L'Scale Lab de Crèdit Andorrà impulsarà set empreses emergents entre més de 300 candidates

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Crèdit Andorra ha presentat aquest dimecres el Scale Lab Andorra, un programa d'hiperacceleració empresarial dirigit a projectes emprenedors durant la fase de creixement. Se'ls aportarà ajut econòmic i assessoria en una fase crucial d'expansió.

La iniciativa de l'entitat bancària ha analitzat més de 300 empreses de 33 països. 1,7% són societats d'Andorra. L'objectiu del projecte és generar avenç empresarial i de país. Ara caldrà veure quines són les set empreses escollides a les quals s'ajudarà a créixer de manera accelerada. "Entrem en la hiperacceleració, un concepte bastant nou, que s'utilitza poc, però que il·lustra molt bé allò que volem fer, ajudar a fer créixer i escalar aquestes empreses. No desenvolupar producte, sinó mercat", detalla Xavier Estaran des del programa d'hiperacceleració empresarial del banc.

L'entitat bancària ofereix als seus clients actuar com a coinversors amb l'oportunitat de participar en una empresa real a la qual s'acompanya en la fase de consolidació i/o creixement de la seva activitat. Els àmbits en els quals actuen aquestes empreses són sostenibilitat, mobilitat, esports, benestar, afers financers i oci.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.