SDP presentarà un recurs d'alçada al Govern per la informació sobre Naturlàndia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La minoria de Socialdemocràcia i Progrés del comú de Sant Julià de Lòria presentarà un recurs d'alçada al Govern. El grup ja ha signat el document que emplaça a l'òrgan central a forçar la cònsol a facilitar informació sobre Naturlàndia.

La legislació obliga a atendre o denegar les peticions d'informació, però vuit mesos després de presentar dues demandes i d'una missiva al març, la minoria considera que s'ha armat de prou paciència i demanarà empara al Govern amb l'objectiu que exigeixi satisfer el dret d'informació que preveu l'ordinació de funcionament dels comuns, segons ha indicat el conseller d'SDP Josep Roig.

La informació no contestada es refereix a la gestió de Naturlàndia, com ara saber la relació amb l'empresa T3ThinkTank, que, segons el seu web, dirigia una proposta de redifinició del parc. Saber, també, les adjudicacions i indemnitzacions amb els restauradors de la Borda de Conangle i CampRabassa i el Pla de viabilitat del parc.

SDP creu que es nega la informació perquè podria comprometre alguna persona o acció del comú. El grup no preveu cap data perquè el Govern contesti el recurs, però es mostra esperançat per revisar la legalitat del silenci guardat per la cònsol.

Informa: Toni Vila     Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.