El secret d'un bon panellet

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja ho veiem, dates com la d'avui serveixen per complir amb les tradicions. Una d'elles, la de comprar panellets. Ja fa dies que les pastisseries en tenen en venda. Hem estat en un obrador on ens han ensenyat el secret d'un panellet gustós i natural.
Ja fa dies que alguns obradors fan panellets. De cafè, de maduixa, de rovell d'ou o els clàssics amb ametlles o pinyons. Aquest producte és delicat sobretot perquè és molt fàcil que l'ametlla perdi les propietats en el procés de la mòlta. Un cop tenim la base del massapà (l'ametlla i el sucre en pasta), s'hi afegeix clara d'ou per fer més suau la textura.Amb cinc quilos d'ametlla se'n poden fer 600 peces. El quilo de panellets, entre quaranta i cinquanta unitats variades es paga a 39 euros. Però el preu no ha de ser un fre. Aquests dolços tant energètics formen part de la gastronomia del fred tot i que aquest any s'hagi oblidat de la dita "Per Tots Sants, abrics i guants".Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.