El secretari general del Centre Llatinoamericà d'Administració per al Desenvolupament defensa la innovació en les administracions

El secretari general del Centre Llatinoamericà d'Administració per al Desenvolupament ha valorat positivament l'entrada d'Andorra com a membre de ple dret de l'organisme. Francisco Velázquez ha defensat l'aposta per la innovació en les administracions públiques i ha destacat la lluita contra la corrupció.

Velázquez ha posat de manifest en una conferència a l'edifici administratiu que les administracions públiques han de seguir el camí de la innovació com es fa en altres àmbits de la societat i ha d'incentivar entre els funcionaris que l'utilitzin, també com una fórmula per apropar-se als ciutadans. I en aquest sentit, s'ha referit als tràmits digitals. El secretari general ha destacat el treball que estan fent els països del centre en matèria de transparència i en la lluita contra la corrupció, que afecta, diu, tot el món.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.