Segona trobada al Pas de la Casa per a la millora dels accessos entre França i Andorra

Reunió al Pas de la Casa del comitè estratègic francoandorrà que supervisa el projecte de millora de les carreteres RN20, RN22, RN320 i els accessos a Andorra. El comitè ha compartit l'estat d'avançament del programa d'obres i intervencions que es duran a terme en l'eix viari entre Tarascó d'Arieja i la frontera.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit aquesta segona reunió entre les dues delegacions.

Aquest projecte té un pressupost de 150 milions d'euros i entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. Del total, 21 milions es destinaran a protegir l'eix dels riscos naturals, i Andorra hi contribuirà amb 10,5 milions d'euros.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.