Una seixantena de persones escolten les cançons populars menorquines d'Anna Ferrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una seixantena de persones han gaudit de les tonades populars menorquines d'Anna Ferrer. Ho han fet a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany. Un concert espectacle amb el qual l'artista volia retre un homenatge al folklore popular de les Illes Balears.

"Parenòstic" és el nom del muntatge musical que la menorquina Anna Ferrer ha ofert aquest dissabte a Andorra. Es tracta d'una recreació de les velles cançons populars pageses de la seva illa. Un record d'un món que s'ha esvaït i que Ferrer creu que s'ha de mantenir al màxim possible.

La cantant explica que amb aquestes cançons connecta amb la tradició de l'illa. "Jo canto aquestes cançons perquè em connecta amb una nostàlgia de com era abans Menorca. De com es vivia. De com la gent estava connectada amb la terra."  I afegeix que el nom de 'Parenòstic' prové dels calendaris de pagesos de Menorca.

És el tercer treball en solitari de la cantant i tots comparteixen el mateix objectiu: recrear la música que la va impactar quan era una nena i barrejar-la amb elements més moderns.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Cristina Fidalgo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.