El SEP decidirà a finals d'octubre si també porta a Batllia els càrrecs de relació especial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Sindicat de l'Ensenyament Públic decidirà a final d'aquest mes, en una assemblea extraordinària, si s'adhereix a la denúncia del Sipaag a la Batllia sobre els càrrecs de relació especial. Consideren que desenvolupaven funcions que no els corresponien.

La secretària general del SEP diu que a final de mes convocarà una assemblea extraordinària on es plantejarà si el sindicat s'adhereix a la denúncia del Sipaag a la Batllia pels càrrecs de relació especial. Es considera que assumien funcions que no eren de la seva competència perquè feien tasques de comandament quan legalment només podrien assessorar. En la darrera trobada del SEP, la majoria dels afiliats ja va mostrar que estava disposat a anar a la justícia.

Mundó afirmar que vol esperar unes setmanes a prendre la decisió perquè també vol tenir clar quant els podria costar i quines conseqüències tindria.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.