El SEP proposa cribratges integrals a primera ensenyança i classes telemàtiques a segona si és necessari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Incorporades ja aquestes modificacions al protocol escolar de maternal, el Sindicat d'Ensenyament Públic té ara un nou front obert. Reclama tornar als cribratges massius a primera ensenyança, davant la reinfecció de molts alumnes.

Si alguna cosa ha ensenyat aquesta pandèmia és que no es pot donar res per fet. A primera ensenyança s'està veient que els alumnes que han passat la malaltia i que per això estaven fora de la roda de cribratges, s'estan reinfectant. Per això des del Sindicat d'Ensenyament Públic demanen que es reconsideri la mesura. 

Tot i que des del Govern s'ha demanat unes setmanes de marge per veure si decau el nivell de contagis, creuen que cal considerar la mesura en situacions com aquesta. D'altra banda, i potser menys popular, demanen que en casos extrems com s'han trobat a segona ensenyança, on hi ha classes amb la majoria d'alumnes confinats, es puguin fer classes telemàtiques. 

La nova junta destaca la bona comunicació i escolta que té per part del Govern. De fet l'últim consell de ministres ha considerat ampliar a tres el nombre de contagis necessaris per confinar una classe a maternal.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA /Albert Refart 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.