El servei d'Atenció a la Dona rep una dotzena de consultes des del març

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El servei Integral d'Atenció a la Dona ha atès una dotzena de consultes des que va obrir al març, quatre només al juliol.

Moltes estan relacionades amb la interrupció voluntària de l'embaràs i altres amb la salut sexual i reproductiva i els mètodes anticonceptius.

Les consultes han estat formulades per dones entre 16 i 37 anys i totes van ser derivades al ginecòleg. El 16% eren estudiants.

Salut fa una valoració molt positiva del servei. La secretària d'Estat, Helena Mas, considera que "el protocol està molt ben definit, tenim els circuits establerts; la persona, quan activa aquest servei, es posa en contacte amb les professionals que l'atenen, normalment llevadores que ho fan per telèfon, i aquestes fan les recomanacions o indicacions pertinents". "Tenim els circuits addicionals: el treballador social o el psicòleg, que també podem activar. Queda ben definit i es dóna el servei que les persones esperen", assegura.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.