El servei d'estètica oncològica gratuïta a l'hospital es reactiva 

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, el SAAS, la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé (FRFNB) i l'Associació de Dones d'Andorra (ADA) han anunciat la represa en les properes setmanes del Servei d'Estètica Oncològica gratuït a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

La iniciativa va començar ara fa quatre anys després que el SAAS i la Fundación Ricardo Fisas Natura Bissé signessin un acord de col·laboració. El programa permet a les persones en tractament oncològic rebre sessions individuals i gratuïtes d'estètica oncològica de la mà d'esteticistes professionals formades a la fundació amb l'objectiu de millorar l'estat de la pell de la pacient. 

El programa té tres braços: d'una banda, el SAAS s'encarrega del suport, la gestió de les cites i d'oferir l'espai; la Fundación Ricardo Fisas Natura Bissé aporta la formació de les professionals voluntàries i el producte que es necessita, i, finalment, l'ADA cobreix les despeses de la formació amb el requisit que l'esteticista voluntària s'ha de comprometre a participar-hi amb un mínim de dos anys. 

Segons el SAAS, aquest projecte aporta valor afegit a les persones que estan en tractament, especialment confiança i benestar. Al seu torn, la presidenta de l'ADA, Montserrat Nazzaro, ha ressaltat que reactivar el servei era un objectiu en el qual fa temps que treballen després que s'aturés a causa de la pandèmia, ja que permet aconseguir millores que contraresten els efectes secundaris que es generen a la pell. 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTV

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.