El Servei de Joventut de la Central posa en contacte empreses i estudiants que busquen feina eventual

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Servei de Joventut d'Andorra la Vella ha començat a la Central el cicle de xerrades enfocades a facilitar la inserció laboral d'estudiants en període de vacances.

Sis empreses que necessiten joves treballadors en aquestes èpoques hi han pres part. El Servei d'Ocupació ha explicat els seu funcionament i quins perfils laborals són els més sol·licitats.

La propera cita serà divendres de la setmana que ve, per facilitar l'assistència als universitaris que estudien fora d'Andorra.

"L'objectiu principal és poder connectar els joves amb les empreses del país, perquè aquests, majoritàriament universitaris, puguin trobar feines de cap de setmana i les vacances de Nadal i Carnaval per completar les despeses econòmiques de la família", explica el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports, Alain Cabanes.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.