Uns setanta professors del Lycée es manifesten per la pèrdua d'espais cedits al Futbol Club Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Uns setanta professors del Lycée Comte de Foix s'han manifestat aquest matí per mostrar el seu descontentament per la pèrdua d'espais per a l'esport escolar cedits al FC Andorra. 

'Estadis per a l'escola' i una educació pública de qualitat és el que han demanat els setanta professors del Lycée que s'han manifestat aquest matí perquè amb l'inici de curs es van trobar amb la impossibilitat d'utilitzar l'Estadi Comunal per fer classe d'educació física. El professor d'educació física al Lycée, Matthieu Deleris explica que va ser una decisió de la que van estar informats a última hora i s'han vist obligats a reorganitzar-ho tot. "Una setmana abans de la tornada a l'escola ens van dir que finalment no tindríem accés a l'estadi Comunal. Moltes classes estan perjudicades per aquesta decisió, ho teníem tot planificat i es una reorganització bestial".

Després de mostrar el seu descontentament per la pèrdua d'espais cedits al FC Andorra i de la reunió amb el comú, hi ha diverses possibilitats sobre de taula: utilitzar la Borda Mateu o els Serradells per continuar les activitats lectives. Alternatives que agraeixen molt, però que no acaben de veure clares, ja que perden molt temps en el desplaçament i el temps per a fer les activitats es veu reduït. "Una classe que va al Serradells, són 15 a 20 minuts de desplaçament caminant, desprès si comptem el temps de vestidors, són tres quarts d'hora d'activitats respecte a les dos hores".

A hores d'ara estan fent classe al pati i tot i que acceptaran les propostes perquè no hi veuen una altra alternativa, asseguren que també estan estudiant les possibilitats que els ofereix el mateix Lycée, perquè els alumnes puguin fer educació física amb la màxima qualitat possible.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Ricard Tenza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.