La Seu d'Urgell s'omple de visitants d'Andorra en el primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dilluns es van acabar les restriccions de mobilitat entre Andorra i l'Alt Urgell. Entre setmana el moviment no s'ha notat excessivament, però aquest dissabte de mercat a la Seu, molts ciutadans d'Andorra han volgut sortir del país i aprofitar per anar a comprar. Els paradistes ho han notat.

Hi havia ganes i molta gent d'Andorra ha aprofitat la fi de les restriccions de mobilitat amb l'Alt Urgell per agafar el cotxe i baixar al mercat de la Seu d'Urgell.

El temps ha acompanyat i s'ha vist molt bon ambient als principals carrers comercials. Tothom tenia ganes de recuperar aquesta vella pràctica i sortir del país, per veure la família, fer compres o simplement per passar l'estona.

A la Seu paradistes i comerciants locals esperaven amb els braços oberts l'arribada de clients. Tot i que destaquen que els primers dies sense restriccions va haver menys afluència, esperen que es vagi notant paulatinament. Són temps difícils i costa fer caixa. Faltaven, però, les clàssiques parades de roba.

El final de les restriccions a la frontera ha estat un primer bri d'alè per a molta gent. Un fet tan quotidià com comprar al mercat era fins fa poc impossible. La normalitat comença per aquí.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arnau Teixidó

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.