La síndica general demana maduresa davant el nou escenari polític

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou projecte dels exliberals i la creació de Concòrdia són elements que estan propiciant un nou escenari polític per a les eleccions generals. La síndica general veu positiu que hi hagi el que considera una "efervescència política", tot i que destaca que cal que els nous projectes es concretin.

Roser Suñé considera que aquest nou escenari polític pot aportar elements positius. Recorda, però, que cal que totes les parts siguin responsables i conscients del que significa fer política. Creu que una fragmentació política més gran no comportaria un problema si hi ha maduresa per arribar a punts d'acord.

La Sindicatura està analitzant la petició del grup parlamentari liberal de canviar de nom. En els propers dies se sabrà si aquesta modificació comporta que es creï un altre grup. Assegura que, més enllà d'aquesta alteració, la marxa dels consellers generals del partit no comportarà variacions en el funcionament ni en l'assignació pressupostària.

Roser Suñé ha indicat que encara és d'hora per conèixer les conseqüències dels canvis a Liberals i el nou rumb que ha iniciat el soci de Demòcrates al Govern. En tot cas, reitera que DA s'hauria de presentar en solitari, almenys a la llista nacional, a les properes generals.

Suñé no sap encara si presentar-se a les generals

Per la seva banda, la síndica no ha decidit si es presentarà a les pròximes eleccions generals. Explica que, a més de qüestions personals, ho valorarà tenint en compte el projecte del partit, que al setembre preveu presentar el candidat a cap de Govern i concretar accions. "Jo sempre he estat una persona de treball en grup i de presa de decisió conjunta i si considero que puc ser útil en un lloc determinat i se'm proposa i la gent creu que puc hi aniré i, si no, tampoc passa res. No he estat en política per cadira, he estat en política per tenir una dedicació en un moment determinat de la meva vida."

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Albert Refart - Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.