La síndica general apel·la a la responsabilitat col·lectiva pel bé comú en el discurs de Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La síndica general, Roser Suñé, ha centrat el seu discurs amb motiu del dia de Meritxell en la crisi sanitària de la Covid-19. El 8 de setembre obre sempre un nou curs que en aquesta ocasió Suñé ha qualificat d'"atípic" a causa d'una "pandèmia que ha alterat profundament les nostres vides". En aquest sentit, ha fet una crida "a la responsabilitat, individual i col·lectiva, per tal d’actuar, per sobre de tot, pel bé comú".

La síndica ha demanat "que el sentiment patriòtic que va demostrar la població el mes de març passat, especialment pels volts del Dia de la Constitució que és quan es va iniciar el confinament, es transformi ara en un compromís real, valent i generós". Suñé ha fet una crida al diàleg, assenyalant que ara és "més necessari que mai".

Ha tingut també un record per a les víctimes del coronavirus i les seves famílies, i ha traslladat el suport a les persones que estan passant la malaltia. Paral·lelament, ha manifestat el compromís del Consell General per dotar la societat de les eines necessàries per fer front i "superar una crisi sobrevinguda, i que en cap cas no podem donar per conclosa", sense oblidar l'objectiu de construir "una societat més justa i igualitària, que proveeixi tots els ciutadans de les mateixes oportunitats i que es desenvolupi de manera harmoniosa amb l’entorn".

La síndica ha finalitzat el seu parlament agraint l'esforç de la ciutadania i la implicació de tots els col·lectius que han garantit els serveis essencials en els moments més crítics de la pandèmia, així com encoratjant tothom a pensar en el bé comú.

Discurs complet de la síndica general Roser Suñé amb motiu del dia de Meritxell 2020:

Informa: Laura Massegú-Yasmina Canedo
Imatge: Ignasi Llobet-Raül Pereiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.