El sindicat dels treballadors de l'administració exigeix que el teletreball garanteixi la salut dels empleats

El Sindicat de personal adscrit a l'administració general (Sipaag) exigeix que es segueixin les mesures pertinents per assegurar que el teletreball es desenvolupa garantint la seguretat i la salut dels empleats.

Així ho ha assegurat el sindicat en un comunicat amb motiu del Dia mundial de la salut i la seguretat en el treball, remarcant que les qüestions relacionades amb aquest aspecte "són ara més importants que mai" arran de la pandèmia.  Remarca en aquest sentit el lema que ha escollit l'Organització Internacional del Treball (OIT): "Aturar la pandèmia: la seguretat i la salut en el treball salven vides".

Per aquest motiu posa en relleu  la necessitat de protegir els treballadors de la Covid-19, especialment els que es troben de cara al públic. El Sipaag, finalment, reclama un diàleg "per tractar conjuntament, sector públic i privat, treballadors, empresaris i administració" per fomentar la cultura de la seguretat en la feina, "ja sigui presencial o en modalitat de teletreball".

Informa: Pere Moliné - Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.