Sis emprenedores expliquen la seva experiència a l'Enterprising Women Lab

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les dones segueixen lluitant per combatre la bretxa de gènere en tots els àmbits de la societat. També en el camp de l'emprenedoria. Per això, Culturàlia ha organitzat la segona edició de l'Enterprising Women Lab, en el marc del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, en què sis dones han compartit les seves experiències i estratègies i els consells que han seguit per desenvolupar els seus projectes.

Encara hi ha menys dones emprenedores que no pas homes, tot i que la diferència es va reduint. Ara bé, la falta de referents i el sexisme perpetuen una evident bretxa de gènere perquè moltes dones no s'atreveixen a desenvolupar els seus propis projectes.

Unes traves que existeixen en tots els àmbits professionals. Habitualment es manifesten en la dificultat d'ascendir i arribar a càrrecs directius a les empreses. Aquest dissabte una setantena de persones han assistit a la segona edició de l'Enterprising Women Lab, en què sis dones han compartit com elles han trencat aquestes barreres i han enviat un missatge molt clar:

Per això, insisteixen en la necessitat de la lluita feminista, per eliminar definitivament aquestes limitacions.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.