Ski Andorra no preveu obrir pistes per als no residents abans del 30 de gener

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president d'Ski Andorra, Francesc Camp, preveu que les estacions d'esquí no obriran per als no residents almenys fins al 30 de gener. L'objectiu és salvar el que es pugui de temporada, entre altres coses, per ajudar la resta de l'economia que en depèn.

Catalunya restringirà la mobilitat a partir d'aquest dijous i França endarrerirà l'obertura dels camps de neu. Ski Andorra preveu que no es puguin obrir les pistes per als visitants, com a molt d'hora, fins al 30 de gener "si la pandèmia remet". De moment, estaran oberts, en "situació de mínims" per als residents. Ski Andorra té clar que s'esforçarà "al màxim per fer la meitat de la temporada, és a dir, febrer i març i fins a Setmana Santa".

Camp ha afirmat que consideren molt necessari obrir les pistes, quan sigui possible, per l'impacte beneficiós que tindria per a la resta del país. Argumenta que "fins que les estacions no obrin per als no residents, no s'animarà el sector hoteler, els apartaments turístics i la restauració". "De la nostra decisió en depenen molts. Per poc que puguem fer una temporada d'hivern, encara que sigui curta, la farem".

Aquesta situació podria canviar, segons el president d'Ski Andorra, en funció de l'evolució de la pandèmia.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Beso

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.