Ski Andorra reeditarà el conveni per a la promoció exterior amb Andorra Turisme

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ski Andorra ja pensa en la temporada vinent. De moment, tot apunta que es renovarà el conveni amb Andorra Turisme per a la promoció externa del país a l'hivern. Paral·lelament, segueixen les negociacions amb el Govern per establir una regulació més específica de l´esquí de muntanya.

Després d´una temporada amb el conveni entre Andorra Turisme i Ski Andorra per a la promoció externa del país a l´hivern sembla que l´acord es reeditarà, almenys un any més. El conveni preveu la participació conjunta dels dos organismes en accions turístiques i pretén evitar duplicitats en la tasca de promoció exterior.

Ski Andorra també treballa en el nou reglament per regular la pràctica de l'esquí de muntanya. Un document que hauria d´estar enllestit la propera temporada. Tot i això, Ski Andorra afirma que les negociacions amb el Govern s'han estancat.

La temporada ha finalitzat enguany amb bones dades per al sector. En especial per a Grandvalira, que se situa en la vintena posició en el rànquing elaborat pel prestigiós consultor Laurent Vanat en l'informe sobre les estacions amb més dies d´esquí venuts aquesta temporada.

Grandvalira es posiciona, així, per sobre d'estacions com ara Zermatt, Chamonix o Kitzbühel.

Informa: Anna Lladó Locució: Toni Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.