Som com Som proposa treballar la igualtat des de l'escola

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avançar en igualtat educant des de l'escola. Aquesta és la proposta que defensen des del col·lectiu Som com Som per eliminar les desigualtats. El president de l'entitat, Carles Perea, creu que la nova llei que prepara el Govern serà una bona eina per resoldre de forma ràpida conflictes per desigualtat. Ho ha dit a Ràdio Nacional en la jornada en què es celebra el Dia internacional contra l'homofòbia.

Educar des de l'escola per lluitar contra les desigualtats. Aquest és un dels camins que proposen des de l'Associació Som com Som i el Fòrum de la Joventut per avançar en aquesta matèria social. Perea proposa un model co-educatiu entre escola, activitats fora de les aules i mitjans de comunicació. Considera que aquest és el camí per trencar amb una visió de la igualtat limitada a una qüestió de gènere.

Amb motiu del Dia internacional contra l'homofòbia, l'associació que aplega el col·lectiu homosexual del país i el Fòrum Nacional de la Joventut han organitzat un debat al Consell General per debatre sobre polítiques d'igualtat. Segons Perea, la nova llei que vol aprovar el Govern servirà per resoldre de manera més ràpida conflictes per desigualtat, ja que fins ara si es patia qualsevol tipus de discriminació "havíem d'anar al codi penal". .

L'objectiu és que joves i polítics debatin sobre aquesta qüestió per trencar prejudicis i avançar cap a una societat cada cop més igualitària.

Informa: Ana Alamán Imatge: Marta Paixà

Entrevista completa a Carles Perea i Laura Solsona a l'Ara i Aquí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.