Sopar al restaurant, una alternativa per la nit de Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

I abans d'obrir els regals caldrà sopar. Molts ho faran amb la família, acompanyats de torrons i nadales. D'altres, però, prefereixen el restaurant. Ja sigui perquè són lluny de casa o perquè demà ja tindran prou feina amb el dinar de Nadal. Els establiments adapten la carta a aquestes dates i sobretot reforcen la plantilla.
Per a moltes famílies la nit de Nadal és sinònim de sopar en família a casa. D´altres, però, prefereixen el restaurant, ja que el que se celebra és el dinar de Nadal. Per a aquesta nit, aquest establiment de Sispony té totes les taules reservades i el perfil dels clients és variat.Des de fa un mes que es preparen tots els detalls: la vaixella, el personal i el més important: quins plats s´elaboraran expressament per a aquestes festes.En aquest cas s´ha decidit combinar plats típics de Nadal amb d´altres que són normalment a la carta, sense fer un menú tancat. Els ingredients es demanen a proveïdors del país, en lloc de demanar-los a Barcelona o a Galícia. Aquesta nit, amb el restaurant ple, el ritme a sala però sobretot a la cuina serà frenètic. De fet, avui gairebé caldrà doblar la plantilla.Tot i que són dates per passar amb la família, com policies, metges o taxistes, el de la restauració és un dels gremis que no té descans aquestes festes. Tot sigui perquè d´altres puguin viure-les amb un somriure.Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.