Tret de sortida a l'escola de neu d'Encamp amb rècord de participació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Es reactiva l'escola de neu d'Encamp amb xifres rècord. Més de 190 infants gaudiran d'onze caps de setmana a les pistes. Maria Lucena i David Moreno els han acompanyat en la jornada d'estrena.

L'escola de neu d'Encamp és una activitat més que consolidada a la parròquia. Aquest dissabte comença la seva vint-i-quatrena edició, amb un rècord de participació. Aquest any s'hi han inscrit 191 nens i nenes d'entre 5 i 17 anys.

La consòl major d'Encamp, Laura Mas ha afirmat que es tracta d'una proposta consolidada a la parròquia i ha destacat el rècord de participació. "Batem rècord de participació amb 191 infants. Són 11 setmanes". I destaca que es farà una edició especial aprofitant la Festa de l'Snowrow. 

Una edició que comença amb sensacions molt positives i que espera poder continuar aportant als nens les primeres experiències amb la neu. "És un format on no hi ha competitivitat, i es busca que els nens aprenguin i s'entegrin amb la neu", afirma la cònsol de la parròquia.

Alguns dels més petits venien preparats per començar l'activitat i gaudir d'un dia d'esquí. "El professor molt divertit i tot bé." Altres en acabar, ja pensaven a tornar-hi. "L'Escola de Neu està molt bé, és molt divertida i tinc ganes que arribi demà per poder tornar."

Una nova edició que arrenca, i de la qual els nens podran seguir gaudint cada dissabte i diumenge durant onze setmanes.

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.