Tret de sortida a la setmana de caça de l'isard

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest diumenge ha començat la setmana de caça de l'isard, que permetrà 96 captures. Això suposa una peça per a cada colla de sis caçadors. Com a novetat, els banders han establert un punt de recompte de les peces abatudes.

Fins ara, cada vegada que s'abatia una peça calia trucar als banders i quedaven en un punt exacte perquè aquests fessin la comprovació. Enguany, i com a prova pilot, s´establirà un punt permanent en què els caçadors podran portar directament els animals morts.

Entre divendres i dissabte, les colles van establir els campaments, en previsió de la inestabilitat meteorològica anunciada per a aquests dies. Des de la federació de caça es destaca el bon moment de la cabanya d´isards, que sobrepassa els 1.000 exemplars.

Enguany s´han inscrit 537 caçadors. De cara al futur, la federació considera que les colles no haurien de superar els tres membres. La setmana s´allargarà fins al dia 23.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.