Stacey Kent tanca la 25a Temporada de música i dansa amb ganes de tornar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cantant de Nova Jersey Stacey Kent, una de les veus més destacades del jazz en el panorama internacional, ha tancat la 25a Temporada de música i dansa d'Andorra la Vella MoraBanc amb un repàs de la seva discografia.

Acompanyada del seu marit i productor al saxo i la flauta, i de tres músics més, bateria, contrabaix i piano, Stacey Kent va fer un repàs de part de la seva discografia combinant temes de jazz, música brasilera i alguns temes en francès.

En va destacar la versió de "Ne me quitte pas" en anglès, "Don't leave me". El concert es va allargar durant 90 intensos minuts, durant els quals va fer gala de la seva poderosa veu. Stacey Kent va començar a actuar als anys 90 al londinenc Café Boheme del Soho.

Guanyadora de l'orde de les arts i les lletres del govern francès, el seu domini de les llengües li va permetre connectar amb el públic francès i portuguès.

La vetllada de tancament de la 25a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc, que es va convertir en una fusió perfecta de música i veu,  va cloure amb un homenatge a l'amor i a l'hivern amb el tema "Ice Hotel" com a bis.

Un cop finalitzat l'espectacle, Kent va signar autògrafs i es va fotografiar amb els assistents. En més d'una ocasió, va expressar el seu desig de tornar aviat a Andorra.

Informa: Òscar Royo/Ana Alamán
Imatges: Albert Cristòfol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.