El Summer Village anima Ordino en el cap de setmana més calurós

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nova edició del Summer Village a Ordino, que s´ha omplert de paradetes d´artesania per celebrar de manera especial l´estiu. Veïns de la parròquia i visitants s´hi han acostat aprofitant el bon temps d´aquest cap de setmana.

Producte artesà i amb denominació d´origen del país. Aquests són els trets identitaris del Summer Village d´Ordino. Un cop més, el centre de la parròquia s´ha omplert de parades amb productes d'alimentació, com melmelades o galetes, articles de regal i decoració o bijuteria. Una oportunitat per als paradistes, que ho elaboren de manera 100% artesanal.

El bon temps i les propostes diferencials dels paradistes, fetes a mà, conviden el públic a perdre´s pels carrers del nucli antic de la parròquia ordinenca.

A banda de les parades, els que s´acostin fins a Ordino també hi trobaran música en directe i propostes gastronòmiques per acabar de completar la visita a la parròquia.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.