Susanna Vela sol·licita al Govern la memòria ambiental de l'Iroman 70.3

La consellera general socialdemòcrata, ha ampliat la seva demanda d'informació, iniciada el passat mes de juliol, respecte a l'esdeveniment esportiu, sol·licitant la memòria ambiental.

Vela ha demanat la memòria ambiental de l'Iroman 70.3, una documentació que es requereix per a grans esdeveniments en el medi natural. I també, tota la documentació produïda pel Departament de Medi Ambient relativa al control i comprovació dels treballs de reparació dels espais naturals que hagin pogut resultar malmesos en conseqüència del desenvolupament de l'esdeveniment.

Aquesta demanda se suma a la del passat mes de juliol, on la consellera va demanar pels criteris tècnics utilitzats per establir els diferents itineraris, la comunicació que es va establir entre els serveis de circulació comunals afectats i el departament de Mobilitat, així com les alternatives estudiades per fer compatibles la celebració de l'esdeveniment amb la mobilitat de la ciutadania. En aquell moment, també es va demanar respecte a les obligacions que tenia l'empresa organitzadora en relació amb la restauració del medi natural que pogués quedar afectat i el termini per fer els treballs de reparació.

Informar: Redacció
Imatge cedida pel Partit Socialdemòcrata

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.