Sweet California exhaureix localitats a l'Auditori Nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La visita del grup juvenil Sweet California ha generat gran expectació. El seu concert a l'Auditori Nacional d'aquest divendres ja ha exhaurit totes les entrades.

Entrades esgotades per al concert de Sweet California que tindra` lloc a l’Auditori Nacional el dia 23. L’atractiu d’aquesta actuacio´, destinada principalment al pu´blic infantil i juvenil, ha atret un nombre molt elevat de persones i ha fet que totes les localitats s’hagin venut dos dies abans del concert.

Amb l’objectiu de facilitar al ma`xim que els infants i els joves puguin assistir al concert de Sweet California, es condicionara` el subso`l de l’Auditori Nacional com a sala d’espera i s’oferira` un refrigeri a tots els adults que acompanyin algun menor pero` que no assisteixin al concert.

L’actuacio´ de Sweet California e´s la tercera de la Temporada 2018 de l’Auditori Nacional, que es va iniciar amb el concert de "Silenci, retratsmusicsandorra". La temporada es reprendrà el 23 de març amb l'actuació d'Antonio Carmona. Jorge Drexler i Estrella Morente seran dos altres dels atractius, que tancarà Patxi Leiva a final de juny.

Informa/imatge: Agència ANA (Sweet California)

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.