Tanca portes l'exposició inaugural del Museu Thyssen amb 20.000 visitants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’exposició ´Escenaris´ que al març inaugurava el Museu Carmen Thyssen Andorra tanca portes aquest diumenge havent assolit els 20.000 visitants. La primera mostra al país de part de la col·lecció Thyssen ha exhibit 22 obres d’artistes com Gauguin, Matisse, Ramon Casas i Joaquim Mir, entre d’altres.

Els responsables de l’equipament es declaren satisfets dels 20.000 visitants sumats des del mes de març, tot i que encara queden lluny dels entre 50.000 i 60.000 anuals que es volen assolir. L’obertura del Museu Thyssen, a més de servir per millorar l’oferta cultural d’Andorra, ha dinamitzat durant aquest gairebé primer any de vida, la part alta d’Escaldes-Engordany.

El Museu reobrirà el 16 de febrer amb una nova exposició que amb el títol d’‘Anades i vingudes, Gauguin i quatre segles de camins en l’art’, a més de l’obra del postimpressionista francès, també comptarà, que se sàpiga de moment, amb la presència de pintures de Canaletto. Aquesta primera mostra del 2018 a l’equipament escaldenc s’allargarà fins al 10 de setembre mentre que a l’octubre se n’inaugurarà una tercera que s’allargarà ja fins al setembre del 2019, d’acord amb la idea inicial de programar una exposició cada any.

Informa: Gerard Gort

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.