Tapes de xefs amb Estrella Michelin amb fins benèfics al Poblet de Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dissabte el Poblet de Nadal ha ofert la possibilitat als visitants de degustar tapes de cuiners amb estrella Michelin. Sota el nom de Chef's Table, la proposta és una petita mostra dels plats que s'oferiran en un futur a l'espai gastronòmic de l'edifici El Diamant. Els guanys obtinguts de la venda dels plats es destinaran íntegrament a La Gavernera.

L'ampliació de l'espai del poblet de Nadal ha permès acollir aquest dissabte una proposta pionera en un mercat d'aquestes característiques. I és que tots aquells que han passejat aquest migdia entre les casetes han pogut degustar dues tapes delicioses creades per a l'ocasió, per xefs que compten amb estrella Michelin als seus restaurants.

Una proposta que fusiona ingredients de la cuina francesa, espanyola i andorrana. Això sí, tot plegat amb un objectiu benèfic.

Els plats d'aquest dissabte són només una petita degustació del que podrà trobar el públic un cop s'inauguri l'espai gastronòmic als baixos de l'edifici El Diamant. Tots aquells que han tastat la tapa opten a una segona cita amb els xefs, a través del sorteig d'un sopar per a dues persones durant les proves de carta que es faran abans no s'inauguri el restaurant.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.