La taxa turística podria ser realitat el 2022

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Es reprenen les converses sobre la taxa turística entre representants del sector i responsables del ministeri. La voluntat de l'executiu és que sigui realitat l'any que ve i que reverteixi directament en el mateix sector. 

La taxa turística encara no té import exacte ni detalls sobre quan començarà a aplicar-se. El que sí que és cert és que es farà realitat el 2022. Responsables del ministeri de Turisme han plantejat, en la darrera reunió amb el sector, un estudi dels imports que es paguen en altres països d'Europa per poder fer una mitjana i fixar una xifra. 

La taxa la pagaran els usuaris que pernoctin al país, d'una a 14 nits. L'arribada d'aquest impost preocupa als operadors turístics perquè creuen que implicarà l'encariment dels preus en un moment en què el sector s'està recuperant dels estralls de la pandèmia. També posen en dubte a què es destinaran aquests ingressos i si realment tindran cap repercussió directa en el sector. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.