La tercera edició del Premi Lauredià i la Diada de l'Acordió arriben aquest cap de setmana 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Premi Lauredià i la Diada de l'Acordió arrenquen aquest cap de setmana. Al concurs s'hi han apuntat un total de 10 persones, la meitat que l'any passat. 

La tercera edició del Premi Lauredià i la Diada de l'Acordió dona el tret de sortida aquest cap de setmana. Les activitats van començar aquest divendres amb el concert del Duo Mikel Andueza i Javier López Jaso, a ritme de saxòfon i d'acordió, que van animar una vintena d'assistents. Des del comú busquen donar vida a les botigues i també a Sant Julià de Lòria. "Dinamitzar la parròquia, dinamitzar el comerç al voltant de tot aquell tipus d'activitat que pugui fer el comú, en aquest cas al voltant de la música", ha explicat el cònsol de la parròquia, Josep Majoral.

Al llarg del dia d'aquest dissabte hi haurà tallers d'iniciació al jazz, actuacions al carrer i concerts. Aquest any s'han apuntat 10 persones al concurs del Premi Lauredià, un 50% menys que l'any anterior i tindrà lloc diumenge al llarg del dia. L'organitzadora del Premi Lauredià i la Diada de l'Acordió, Roser Palomero, ha detallat com s'organitza el concurs.  "El concurs es basa en tres categories, el programa és lliure i a partir d'aquí obtenen els seus premis si aconsegueixen els punts que el jurat els hi dona".

El primer classificat té la possibilitat d'oferir un concert a Barcelona i també s'emporta un premi en metàl·lic

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Eric Escabias
Locució: Neus Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.