Terceravia feia un any i mig que es plantejava no presentar-se a les eleccions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Terceravia considera que no tenia sentit presentar-se només a Sant Julià de Lòria i no a una llista nacional. El president de la formació, Josep Pintat, diu que ara fan una pausa per redefinir-se. 

Ja fa un any i mig que aquesta opció, la de no concórrer a les eleccions, es plantejava. Pel que fa a les llistes, no només Josep Pintat podia encapçalar la nacional. Altres només que van sonar són el de Josep Majoral i Joan Carles Camp.

Respecte a altres formacions, Pintat sí ha expressat el seu xoc perquè els socis del Govern no vagin junts. Així ha mostrat la seva sorpresa. "En el marc d'aquests propers comicis el que hem vist que el mateix propi Govern de coalició es desfà. Tots concorren amb el seu camí i al final tots per tornar-se a retrobar".

Pensa que això no es positiu i afirma que a Terceravia no els agrada "formar part d'aquest joc". En aquest sentit, remarca la necessitat de "reposicionar una mica l'entorn dels esdeveniments que hi ha hagut i clarament, el nostre projecte de futur per transmetre'l més clarament als andorrans".

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.