Terceravia fuig de les especulacions a l'espera de trobar-se amb Espot

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Terceravia valora satisfactòriament els resultats a les eleccions generals. Amb quatre consellers, saben que podrien ser clau per la formació de Govern, però no volen especular abans d'hora. Josep Pintat ha parlat amb Xavier Espot i s'han emplaçat a veure's passat Setmana Santa.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha celebrat la primera reunió després de les eleccions de diumenge.

La formació valora positivament els resultats, tenint en compte que són un partit nou. Són conscients que amb quatre consellers poden ser clau per a la governabilitat, però també que podria no ser així. De fet, han posat al damunt de la taula les diverses possibilitats que s'albiren pel país.

Ara , no volen fer especulacions abans d'hora. Estan oberts a dialogar i ja s'han emplaçat a asseure's amb Demòcrates passat Setmana Santa.

Insisteixen, però, que el programa amb què s'han presentat als comicis és la base, amb alguns punts especialment importants, i que sobre això negociaran.

Recordem que els de Xavier Espot tenen previst reunir-se, a principi de la setmana que ve, amb Liberals i Partit Socialdemòcrata.

A la reunió, els de Josep Pintat també van deixar clara la voluntat de seguir treballant per fer avançar el partit i començar a reflexionar pel futur, com poden ser les eleccions comunals de final d'any.

Informa: Laura Massegú

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.